Unikl první obrázek ze hry od tvůrců The Last of Us či Call of Duty
i Zdroj: Offworld Studios
Novinka Unikl první obrázek ze hry od tvůrců The Last of Us či Call of Duty

Unikl první obrázek ze hry od tvůrců The Last of Us či Call of Duty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

That's No Moon je velmi ambiciózní studio složené ze zkušených veteránů. Ti se podepsali třeba pod God of War nebo The Last of Us. Na čem pracují? Něco prozradil první obrázek.

Reklama

Již v roce 2021 jsme vám představili zbrusu nové herní studio That's No Moon, složené z mnoha veteránů herního průmyslu. Mezi nimi najdeme bývalé tvůrce her jako Call of Duty, The Last of Us, God of War, Destiny a další. Po nějakou dobu bylo ticho, ale v roce 2023 jsme se dozvěděli jednu zásadní informaci: studio prozradilo, že...

Naše první AAA hra je založena na populární značce.

Bohužel dodnes nevíme, o co by mohlo jít. Vzhledem ale ke zkušenostem všech vývojářů bylo téměř jisté, že bychom se v budoucnu mohli dočkat akční hry z pohledu první osoby. A to se nyní potvrdilo, venku je první obrázek, který přinesl zahraniční magazín MP1st.

Unikl první obrázek ze hry od tvůrců The Last of Us či Call of Duty
i Zdroj: That's No Moon

Rozbor

Obrázek, který rozhodně neměl být veřejnosti dostupný, odhalil nejmenovaný vývojář. Prý jde o záběry starý zhruba dva roky. Vidět můžeme evidentně vybaveného vojáka, který drží oblíbenou útočnou pušku SCAR-L a z nějakého důvodu střílí na nesmyslně postavený nábytek. Jde o tutoriál nebo jen testovací místo? S největší pravděpodobností. 

Níže si ještě můžete všimnout dialogu, přičemž hlavní postava se podle všeho bude jmenovat Branch. Naopak na horní straně obrázku v levém rohu jsou ikony, které připomínají pláty po vzoru Call of Duty. Více o hře nevíme, jistě ale o ní již brzy uslyšíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama