Grafické srovnání Kingdom Come: Deliverance 2 a 1: Podívejte na rozdíly
i Zdroj: Warhorse Studios
KCD2 Novinka Grafické srovnání Kingdom Come: Deliverance 2 a 1: Podívejte na rozdíly

Grafické srovnání Kingdom Come: Deliverance 2 a 1: Podívejte na rozdíly

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kingdom Come: Deliverance 2 je stále jedno velké téma, dnes se podíváme, jak se hra graficky posunula. Rozdíly jsou viditelné na první pohled.

Reklama

Věříme, že vás, stejně jako nás, zajímá každý detail o českém středověkém RPG Kingdom Come: Deliverance 2. V předchozích článcích jsme se už věnovali mnoha aspektům hry, včetně příběhu, mechanik a grafiky. Na Gamescomu 2024 jsme měli možnost vyzkoušet si KCD 2 na vlastní kůži. Přiznám se, že rozdíly jsem na první pohled nepoznal, až postupem času, nicméně ale díky videu od youtubera cycu1, který tradičně připravil přímé srovnání obou her, jsou rozdíly opravdu ihned znatelné.

Všimněte si například zlepšení ostrosti, nasvícení, stínů, odlesků a realističtějšího vyobrazení mimiky tváří postav. Jasně a stručně řečeno: Kingdom Come: Deliverance 2 se posouvá na další úroveň i po grafické stránce, což je samozřejmě jeden z klíčových aspektů moderní hry. Tato vylepšení zvyšují nejen vizuální zážitek, ale také celkovou atmosféru hry, čímž se stává ještě více pohlcující. Deliverance 2 vyjde 11. února 2025 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Skvělou zprávou pro české hráče je, že hra nabídne oficiální český dabing a titulky na všech platformách, což výrazně přispěje k autenticitě zážitku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama