Horizon: Zero Dawn má dostat remaster, oznámen by mohl být velmi brzy
i Zdroj: Guerrilla Games
Horizon: Zero Dawn Novinka Horizon: Zero Dawn má dostat remaster, oznámen by mohl být velmi brzy

Horizon: Zero Dawn má dostat remaster, oznámen by mohl být velmi brzy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Znovu se mluví o možném remasteru úspěšné hry Horizon: Zero Dawn. Oznámení má být už příští týden v úterý během State of Play, tvrdí důvěryhodný novinář.

Reklama

Potvrdí se další z mnoha spekulací, které jsme vám v uplynulých letech přinesli? Vzpomínáme na rok 2022, kdy se objevila zpráva, že parádní akční adventura Horizon: Zero Dawn dostane remaster. Šlo o velmi překvapivou zprávu, však šlo teprve v tu dobu o 5 let starý titul.

Nicméně nyní se zmínka o možném remasteru objevila znovu a rovnou v souvislosti s blížící se konferencí State of Play. Ta se má uskutečnit 24. září 2024. Právě zde by se vylepšená verze, která pravděpodobně zamíří na konzoli PlayStation 5, mohla objevit. S informací přišel věrohodný Jeff Grubb. Je jen otázka času, kdy Sony úterní konferenci oficiálně potvrdí.

Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn je akční RPG zasazené do daleké budoucnosti, kde lidstvo žije v primitivních kmenech a svět ovládají nebezpečné mechanické bytosti připomínající zvířata a dinosaury. Hráči se ujímají role Aloy, mladé lovkyně a vyvrhelkyně, která se vydává na cestu za odhalením své minulosti, tajemství svého světa a původu robotických strojů.

Horizon: Zero Dawn vyšlo v roce 2017 na PlayStation 4, v roce 2020 následně dorazila i PC verze, v recenzích si pak první díl Horizonu odnesl 8.9 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama