World of Tanks byl rozšířen o nové mapy i československé tanky
i Zdroj: Wargaming.net
Novinka World of Tanks byl rozšířen o nové mapy i československé tanky

World of Tanks byl rozšířen o nové mapy i československé tanky

David Vondráček

David Vondráček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Populární hra World of Tanks je s námi už 14 let a stále vychází nové updaty. Ten poslední potěší zejména české a slovenské hráče. Do hry totiž dorazí československé tanky.

Reklama

Poslední update do hry World of Tanks nese název Krupobití a kromě čtyř nových map přináší do hry také nové tanky. Vývojáři z Wargaming.net se snaží lákat zpět i bývalé fanoušky pomocí různých bonusů. Jen málokterá hra se může pochlubit tím, že si drží své fanoušky už 14 let. Může za to neustálé aktualizace a přidávání nových válečných strojů.

V rámci letošní největší aktualizace bude nadšená zejména česká a slovenská komunita, protože update se zaměřuje právě na naše stroje a lokace. Do World of Tanks přibyla celá nová linie československých tanků, sestávající z modelů Škoda T 17, Vz. 64 Blesk, LPT-67 Šelma a na vrcholu potravního řetězce je pak Vz. 71 Tesák. Tyto tanky si budeme moci vyzkoušet na čtyřech nových mapách, které nás zavedou například do centrálního závodu v Plzni, na horu Malinovku nebo do daleké finské Karélie.

Vývojáři v rámci aktualizace Krupobití mysleli také na starší i neaktivní hráče, které lákají zpět do hry prostřednictvím odměn. Veškerý zmíněný obsah je již dostupný a samotný World of Tanks je k dispozici zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama