Do Helldivers 2 přichází balanc a chemické zbraně
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Do Helldivers 2 přichází balanc a chemické zbraně

Do Helldivers 2 přichází balanc a chemické zbraně

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hype okolo Helldivers 2 sice pomalu vyprchal, ale vývojáři to se hrou nevzdávají. V blízké době vyjde nový update, který přinese změny a nový obsah.

Reklama

S Helldivers 2 to poslední dobou není jednoduché. Hlavní příběh se nikam moc neposouvá, slibovaná třetí strana nepřátel stále v nedohlednu a k tomu několik dost nepříjemných rozhodnutí. Autoři neustále mění balanc zbraní a vybavení. Zbraň, která před časem byla oblíbená a silná, byla nerfnuta a nikdo ji už nepoužívá. Do toho se přidalo několik nepříjemných bugů po posledním updatu.

Nový update, nová naděje

Vývojáři to ale nevzdávají a snaží se přilákat zpět hráče. 17. září vychází další velký update, který slibuje výrazné změny v balancu. Bude snížena výdrž některých obrněných nepřátel a zbraně jako například Autocannon budou opět efektivnější. Zní to dobře a mohlo by to opravdu přilákat zpět některé hráče, kteří to po posledním updatu vzdali. Jako třeba já.

Heldivers 2
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Heldivers 2

Dva dny po updatu, tedy 19. září, vyjde i nová sestava za warbondy. Ta se jmenuje Chemical Agents a přidává… chemické zbraně. Jednou z nich je TX-41 Sterilizer, těžký rozprašovač s korozivní látkou. Podobnou zbraň bude i možné i namontovat na drona Guard Dog, který je mezi hráči oblíbený pořád. 

Opět se bude jednat o prémiový balíček, ale vzhledem k tomu, že i prémiovou měnu jde najít během hraní, nevidím v tom extrémní problém. Osobně doufám, že tento update se hrou pohne, protože současný stav Helldivers 2 je víc než smutný. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama